Fietsen naar het werk is goed voor de gezondheid, portemonnee en het milieu. Maar veel medewerkers komen toch per auto terwijl zij op fietsbare afstand van het werk wonen. Bijna de helft van de werknemers (47,7 procent) woont minder dan 15 kilometer van hun werk, een afstand die met een e-bike prima te doen is. De verstokte automobilist haalt u niet over maar met rij2op5 bereikt u wel dat meer medewerkers vaker de auto zullen laten staan.

 • De E-bikeproef zorgde er bij ons mede voor dat het fietsgebruik toenam. Wij geven de campagne een dikke voldoende

  Stenden Hogeschool Leeuwarden
 • Wij hebben veel aan de campagne gehad

  ING Leeuwarden
 • Onze motivatie om mee te doen aan de campagne van rij2op5 was het bevorderen van de gezondheid van onze medewerkers. Een leuk neveneffect van de campagne was dat de vraag naar parkeerplaatsen afnam

  De Friesland Zorgverzekeraar
 • Het aantal medewerkers dat op de fiets naar het werk komt is gegroeid sinds onze deelname aan rij2op5. Wij gaan door met het stimuleren van de fiets

  Wetterskip Fryslån

De vele voordelen van fietsen naar het werk

Stimuleer je het fietsgebruik onder jouw medewerkers, dan levert jullie dat veel voordelen op. Hier lees je welke voordelen jouw bedrijf kan behalen.

Een succesvolle fietsstimuleringscampagne

Rij2op5 is een succesvolle fietsstimuleringscampagne. Hier lees je waarom rij2op5 succesvol is en welke resultaten je kunt behalen.

Ook meedoen?

Wil je met jouw bedrijf ook profiteren van de vele voordelen van het fietsen naar het werk? Meld je dan hier aan.

  Naam

  Bedrijfsnaam

  E-mailadres