De “Je Weet Niet Wat Je Ziet” Fotowedstrijd 2017

 In Nieuws

De zon laat zich regelmatig zien in deze tijd van het jaar. Alle redenen om lekker naar buiten te gaan om te fietsen. Maar wij hebben nog een extra goede reden voor je om je jas aan te trekken en op de fiets naar je werk te gaan.

Want jij kunt dit fietsseizoen leuke prijzen winnen met je fietsroute naar het werk. Doe mee met de rij2op5 Je Weet Niet Wat Je Ziet Fotowedstrijd 2017.

Inspireer en win!
Iedereen heeft wel een “je weet niet wat je ziet” moment of plekje tijdens het fietsen naar het werk. Een plekje of momentje waar je vrolijk van wordt of het gevoel hebt dat de tijd even is stil blijven staan. Wij zijn benieuwd naar jouw #jwnwjz moment. Wie weet inspireer jij met jouw moment anderen om ook de fiets te pakken naar het werk.

Hoe doe je mee?
Maak een foto van jouw #jwnwjz moment en deel deze met de rest van de wereld! Dat kan via Twitter en Facebook, met de hashtag #jwnwjz. Natuurlijk kun je ook mailen naar info@rij2op5.nl. De mooiste, meest originele of leukste inzendingen worden beloond.

Je maakt kans op twee prijzen. De inzender van de meest populaire foto wint een frisse fietsprijs t.w.v 100 euro. De foto, die het meest aanspreekt als een #jeweetnietwatjeziet moment, gebruiken we voor de nieuwe digitale campagneposter van rij2op5.

Dus wil jij jouw foto op een poster of wil je een frisse fietsprijs winnen? Vergeet dan niet af te stappen om een foto te nemen en te mailen naar: info@rij2op5.nl

Voorwaarden

  • Foto’s kun je inzenden van 13 juli tot en met 13 oktober 2017.
  • Neemt jouw bedrijf of bedrijventerrein deel aan de campagne rij2op5, dan maak je kans op de frisse fietsprijs.
  • Om jouw foto in te zetten voor een nieuwe poster hebben wij een hoge resolutie foto nodig. Bewaar dus de originele foto!
  • De meest populaire foto is de foto die het meest geretweet of geliked is.
  • Rij2op5 mag alle ingezonden foto’s rechtenvrij gebruiken voor promotie activiteiten van de rij2op5 campagne.