Speed pedelec

 Categorie Overig

Een uniek aanbod voor rij2op5 deelnemers in Groningen

Probeer een werkweek gratis de Speed Pedelec uit!

Rij2op5 deelnemers in Groningen kunnen nu een werkweek lang gratis de super snelle Stromer Speed Pedelec uit bij Premium Store Egbert Egberts uitproberen. De Speed Pedelec maakt van fietsen een bijzondere ervaring. De Speed Pedelec geeft je vleugels bij tegenwind. Je rijdt met gemak lange afstanden en beklimt zonder moeite hellingen en bruggen. Van fietsen naar je werk blijf je fit, het scheelt in je portemonnee én je houdt de lucht fris. Fiets minimaal twee dagen per week naar je werk, dat maakt een wereld van verschil.

Hoe werkt het?

  • Je kunt een van de drie beschikbare Speed Pedelecs in ons online reserveringssysteem reserveren voor een periode van een week. Je kiest zelf een periode waarin je de fiets wilt uitproberen (uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid). Reserveer hier jouw Speed Pedelec.
  • Je haalt de Speed Pedelec bij Premium Store Egbert Egberts af op maandag tussen 12 en 17 uur. Je levert de fiets daar weer in op vrijdag tussen 10 en 17 uur. Je mag de fiets in overleg met Premium Store Egbert Egberts ook in het weekend houden en op maandagochtend inleveren tussen 10 en 11.30 uur.
  • Premium Store Egbert Egberts is gevestigd aan de Damsterdiep 1 in Groningen.
  • Voor het rijden op een Speed Pedelec is een (brommer)rijbewijs verplicht. Een passende fietshelm wordt meegeleverd voor de veiligheid.
  • Breng bij het ophalen van de Speed Pedelec een uitgeprinte bevestiging van het reserveringssysteem en je rijbewijs mee.
  • De Speed Pedelec proef loopt tot half maart 2018.

Voor wie?

De Speed Pedelec Experience is bedoeld voor medewerkers van rij2op5 bedrijven in Groningen, die bijna altijd met de auto reizen, maar ook zouden kunnen fietsen naar het werk. Deelnemers wonen bij voorkeur verder dan 10 km van het werk. Tijdens de probeerweek fiets je minimaal 2 werkdagen dagen per week met de Speed Pedelec naar je werk. Na twee maanden stuurt rij2op5 je een korte vragenlijst toe over jouw ervaringen op de Speed Pedelec en over jouw manier van reizen naar het werk. Direct na afloop van de proef ontvang je een bericht van Guus, het fietsmaatje bij rij2op5. Guus enthousiasmeert en geeft per e-mail maandelijks praktische tips voor fietsen naar het werk.

De Speed Pedelec Experience wordt je aangeboden door de Premium Store Egbert Egberts.