DE FIETSAMBASSADEUR GEEFT HET GOEDE VOORBEELD

Fiets jij dagelijks door weer en wind naar het werk?

Dan geef jij het goede voorbeeld aan al jouw collega’s die op fietsbare afstand van het werk wonen, maar meestal de auto pakken!

rij2op5 nodigt ieder rij2op5 bedrijf uit een of meerdere fietsambassadeurs te kiezen. De fietsambassadeur heeft als taak automobilisten te verleiden ook de fiets te pakken.

fietsambassadeur e-bike

De Fietsambassadeur vertelt collega’s over hoe lekker het is om naar je werk te fietsen. Dat je je er fitter door voelt. Dat de frisse lucht je goed doet en dat je na het werk ontspannen thuiskomt omdat jouw hoofd lekker leeg raakt op de fiets naar huis.

De Fietsambassadeur inspireert met praktische info over jouw fietsroute. Een fietser staat immers nooit in de file. Een fietser heeft een zekere aankomsttijd. Weten collega’s die met de auto reizen eigenlijk wel dat een fietser sneller is dan een automobilist in stedelijk gebied?

De Fietsambassadeur laat zien dat fietsen naar het werk een mooie beleving is. Wij nodigen fietsambassadeurs uit foto’s te maken van de mooie natuur of bijzondere kunst of situaties onderweg.

MELD JE AAN ALS FIETSAMBASSADEUR

Heeft jullie organisatie al een fietsambassadeur gekozen en wil jij als fanatieke fietser graag mee helpen? Zoek jullie fietsambassadeur op en vorm een team van fietsambassadeurs! Inspireer alle automobilisten in jullie organisatie, die zouden kunnen fietsen om ook de fiets te pakken naar het werk. Twee dagen op de fiets maakt al een wereld van verschil!

Schrijf samen een blog, plaats een foto op intranet, doe een interview met een collega die de overstap maakt naar de fiets of nodig je collega’s uit samen naar het werk te fietsen!

Meld je aan als rij2op5 fietser en deel je ervaringen als fietsambassadeur met rij2op5 via e-mail, Facebook of Twitter.

Aanmelden