LovetoRide met FC Groningen

 Categorie Nieuws

FC Groningen en Groningen Bereikbaar dagen JOU uit de fiets te pakken!

Fiets ook mee met de battle LovetoRide FC Groningen en win leuke prijzen!

Wil jij ook meedoen samen met jouw collega’s? Meld je aan op Love to Ride Groningen

Vorm met jouw collega’s, jouw afdeling of jouw hele organisatie een team. Doe met jouw team mee aan de speciale fietscompetitie LovetoRide FC Groningen en maak kans op diverse mooie prijzen waaronder een arrangement voor 25 personen bij een thuiswedstrijd van FC Groningen. Je kunt mee doen via je pc of via de LovetoRide app op je smartphone. LovetoRide registreert al jouw fiets ritten. Niet alleen jouw woon-werk ritten, maar alle fietstochten tellen mee! Neem het op tegen andere afdelingen en andere bedrijven in Groningen!

Voor wie?

LovetoRide is voor alle werknemers die tussen 5 april en 16 mei de fiets pakken. Iedere fietsrit kun je laten registreren via de app van Love to Ride.

Hoe werkt het?

1. Meld je gratis aan op Love to Ride
2. Fiets 10 minuten of langer
3. Werf een team van collega’s
4. Win mooie prijzen!

Slim onderweg voor een bereikbaar Groningen

Wilko Huyink, directeur Groningen Bereikbaar, is blij met dit gezamenlijke initiatief. ‘De komende jaren wordt er in de stad gewerkt aan de wegen en het spoor. De bereikbaarheid zal hierdoor tijdelijk verslechteren. Wij stimuleren mensen na te denken over alternatieven voor de auto. Dit initiatief in samenwerking met FC Groningen draagt daar zeker aan bij’.

Ook Hans Nijland, algemeen directeur van FC Groningen, ziet het belang van de actie. ‘Ook wij als club gaan hinder ondervinden van de werkzaamheden. Deze fietscompetitie stimuleert onze supporters op wedstrijddagen, maar ook doordeweeks, de fiets te pakken.

Elke supporter die dit doet helpt niet alleen mee de overlast zoveel mogelijk te beperken, het is bovenal ook heel gezond. En dat past uiteraard uitstekend bij onze club waar duurzaamheid en bewegen hoog in het vaandel staan.’

Voor de supporters van FC Groningen

Als voetbalclub heeft FC Groningen gezondheid en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. In samenwerking met Groningen Bereikbaar, de Energy Valley Topclub en HEALTH i PORT steunt de Trots van het Noorden het initiatief Love to Ride. Dit is een internationaal concept waarbij mensen elkaar stimuleren de fiets te pakken. Naar het werk, maar zeker ook naar het Noordlease Stadion. Supporters, die mee doen aan de FC Groningen-competitie, maken kans op FC-Groningen prijzen waaronder een gesigneerd wedstrijdshirt seizoen 2017/2018, een VIP-arrangement voor 4 personen of een gesigneerde FC-bal.