Love to ride – slim dat je fietst!

 Categorie Nieuws

Love to Ride, Slim dat je fietst! is een campagne dat fietsen naar het werk stimuleert. Je kunt als team of individueel meedoen. Met tien minuten fietsen maak je als deelnemer al kans op leuke prijzen, zoals een weekend weg of een elektrische bakfiets van Babboe. In Italië en Engeland doen al duizenden mensen aan deze competitie

Welk bedrijf wint de fietscompetitie van Groningen?

Op 1 september start de bedrijvencompetitie van Love to Ride. Bedrijven uit Groningen gaan strijden wie de meeste werknemers op de fiets krijgt. Medewerkers gaan elkaar op een leuke en competitieve manier stimuleren om naar het werk te fietsen. Ze kunnen collega’s uitdagen, nieuwe deelnemers uitnodigen en dagelijks hun positie in het klassement bekijken op jullie eigen Love to Ride bedrijfspagina en de Love to Ride pagina van Groningen.

Stimuleren van het fietsgebruik, levert jouw bedrijf veel voordelen op! Er zijn voordelen te behalen op het gebied van kosten, parkeerruimte, vitaliteit, gezondheid, duurzaamheid en goed werkgeverschap.

Meld je nu aan?

Meedoen is gratis en heel eenvoudig. Meld je bedrijf vóór 1 september aan bij ons aan.

Werk je niet in Groningen maar wil je toch meedoen? Dat kan.

Je kunt individueel meedoen, ook dan maak je kans op leuke prijzen. Maar je kunt ook jouw bedrijf aanmelden bij Love to ride. Jouw bedrijf bindt dan de strijd aan met andere bedrijven uit Nederland.

Hoe werkt het?

  1. Meld je gratis aan op Love to Ride
  2. Fiets 10 minuten of langer
  3. Werf vrienden en collega’s
  4. Win prijzen