Kanaleneiland Zuid – Utrecht

 Categorie Overig

De E-bikeproef is per 1 oktober 2016 gestopt

De E-bikeproef in Kanaleneiland Zuid was een groot succes. Er deden 44 deelnemers werkzaam bij 20 verschillende bedrijven mee aan de proef. De E-bikes waren in korte tijd allemaal gereserveerd. Op dit moment is er geen E-bikeproef actief in Kanaleneiland Zuid.

PROBEER TWEE WEKEN GRATIS EEN E-BIKE UIT!

Werk of woon jij in Kanaleneiland Zuid? Dan mag jij gratis twee weken een E-bike uitproberen! Je ervaart hoe het is om op een E-bike naar je werk te fietsen. De E-bike geeft je een steuntje in de rug bij tegenwind, lange afstanden en hellingen. Van fietsen naar je werk blijf je fit, het scheelt in je portemonnee én je houdt de lucht fris. Fiets twee dagen per week naar je werk, dat maakt al een wereld van verschil.

HOE WERKT HET?

  • Je kunt de E-bike in ons online reserveringssysteem reserveren voor een periode van twee weken. Je kiest zelf een periode waarin je de fiets wilt uitproberen (uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid). Reserveer hier jouw E-bike.
  • Heb je een E-bike gereserveerd? Dan haal je de E-bike bij Restaurant De Klub af op maandag tussen 9 en 17 uur. Twaalf dagen later, op vrijdag, lever je de fiets daar weer in tussen 9 en 17 uur. Restaurant De Klub, Europalaan 2B, De Klub is gevestigd in Vechtclub XL.
  • Breng bij het ophalen van de E-bike een uitgeprinte bevestiging van het reserveringssysteem en een kopie van je identiteitsbewijs mee.
  • Voor medewerkers en bewoners van Kanaleneiland Zuid zijn er 4 E-bikes beschikbaar tijdens de testperiode.
  • De E-bike proef loopt tot eind september 2016.

VOOR WIE?

De E-bike proef is bedoeld voor medewerkers en bewoners in Kanaleneiland Zuid, die bijna altijd met de auto reizen, maar ook zouden kunnen fietsen naar het werk. Tijdens de probeerweken fiets je minimaal 2 werkdagen dagen per week met de E-bike naar je werk. Een dag voor het terugbrengen van de E-bike ontvang je een reminder met een korte vragenlijst over jouw ervaringen met de E-bike.

De E-bike proef wordt je aangeboden door de gemeente Utrecht.