#JWNJZ FOTOWEDSTRIJD 2016

 Categorie Nieuws

De zon laat zich regelmatig zien in deze tijd van het jaar. Alle redenen om lekker naar buiten te gaan om te fietsen. Maar wij hebben nog een extra goede reden voor je om je jas aan te trekken en op de fiets naar je werk te gaan.

Want jij kunt dit fietsseizoen leuke prijzen winnen met je fietsroute naar het werk.

Inspireer en win!

Iedereen heeft wel een “je weet niet wat je ziet” moment of plekje tijdens het fietsen naar het werk. Een plekje of momentje waar je vrolijk van wordt of het gevoel hebt dat de tijd even is stil blijven staan. Wij zijn benieuwd naar jouw #jwnwjz moment. Wie weet inspireer jij met jouw moment anderen om de fiets te pakken naar het werk.

Hoe doe je mee?

Maak een foto van jouw #jwnwjz moment en deel deze met de rest van de wereld! Dat kan via Twitter en Facebook, met de hashtag #jwnwjz of je uploadt je foto via deze website. Maar natuurlijk kun je ook mailen, stuur je foto dan naar rij2op5. De mooiste, meest originele of leukste inzendingen worden beloond.

Je maakt kans op twee prijzen. De inzender van de meest populaire foto wint een frisse fietsprijs t.w.v 100 euro. De foto met een typisch #jeweetnietwatjeziet moment gebruiken we voor de nieuwe digitale campagneposter van rij2op5.

Dus wil jij jouw foto op een poster of wil je een frisse fietsprijs winnen. Vergeet dan niet af te stappen om een foto te nemen.

Voorwaarden

  •  Foto’s kun je inzenden van 2 mei tot 28 oktober 2016.
  • Neemt jouw bedrijf of bedrijventerrein deel aan de campagne rij2op5, dan mag je meedoen aan de fotowedstrijd.
  • Om jouw foto in te zetten voor een nieuwe poster hebben wij een hoge resolutie foto nodig. Bewaar dus de originele foto!

De meest populaire foto is de foto die het meest geretweet of geliked is.

rij2op5 mag alle ingezonden foto’s rechtenvrij gebruiken voor promotie-activiteiten van de campagne rij2op5.