Emmen

 Categorie Actieve locaties

FIETSENSTALLINGLOTERIJ ACTIE

Werk jij bij de gemeente Emmen en heb jij een fietslootje aan je fiets gevonden? Check hier je wincode en zie of jij een frisse prijs gewonnen hebt in de fietsenstallingloterij!

PROBEER TWEE WEKEN GRATIS EEN E-BIKE UIT!

Werk jij bij de gemeente Emmen of bij Treant Zorggroep in Emmen en pak jij regelmatig de auto naar je werk? Dan mag jij gratis twee weken een E-bike uitproberen!

Ervaar hoe het is om op een E-bike naar je werk te fietsen. De E-bike geeft je een steuntje in de rug bij tegenwind, lange afstanden en hoge bruggen. Je arriveert zonder zweten op je werk. Van fietsen naar je werk blijf je fit, het scheelt in je portemonnee én je houdt de lucht fris. Fiets minimaal twee werkdagen per week naar je werk, dat maakt al een wereld van verschil.

Hoe werkt het?

  • Er zijn in totaal zes E-bikes beschikbaar voor de E-bikeproef. Werk je bij de gemeente Emmen, dan staan er drie E-bikes voor je klaar in de fietsenstalling. Werk je bij Treant Zorggroep, dan staan er drie E-bikes voor je klaar bij Treant Zorgroep, ziekenhuis locatie Scheper.
  • Je haalt de E-bike op dinsdagmiddag tussen 13 en 17 uur.
  • Je brengt de E-bike na 2 weken terug op dinsdagochtend voor 10 uur.
  • Leg de E-bike in de stalling aan het E-bike oplaadpunt zodat de fiets helemaal kan opladen voor de volgende gebruiker.
  • Na afloop van de E-bikeproef stuurt rij2op5 een korte vragenlijst. Wij zijn natuurlijk heel benieuwd wat jouw ervaring is met de E-bike!
  • Ook ontvang je na deelname aan de E-bikeproef regelmatig een bericht van Guus, de fietscoach van rij2op5, met daarin handige fietstips en informatie over de rij2op5 acties.
  • Voor vragen over de E-bikeproef, neem contact op met rij2op5 via: info@rij2op5.nl

Reserveer nu jouw E-bike

Klik op het logo van jouw werkgever en reserveer een E-bike in een periode die jou schikt:

               

De E-bikeproef wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Emmen.