Drenthe College Assen

 Categorie Actieve locaties

PROBEER TWEE WEKEN GRATIS EEN E-BIKE UIT!

Werk jij bij Drenthe College in Assen en pak jij regelmatig de auto naar je werk? Dan mag jij twee weken gratis een E-bike uitproberen!

Ervaar hoe het is om op een E-bike naar je werk te fietsen. De E-bike geeft je een steuntje in de rug bij tegenwind, lange afstanden en hoge bruggen. Je arriveert zonder zweten op je werk. Van fietsen naar je werk blijf je fit, het scheelt in je portemonnee én je houdt de lucht fris. Fiets minimaal twee werkdagen per week naar je werk, dat maakt al een wereld van verschil.

Hoe werkt het?

  • Er staan twee E-bikes voor je klaar bij Drenthe College, locatie Cicero, Anne de Vriesstraat 70 in Assen.
  • Je haalt de E-bike af bij de heer G. van Rees, in de conciërge loge, op dinsdagmiddag tussen 13 en 17 uur.
  • Je brengt de E-bike na 2 weken terug op dinsdagochtend voor 10 uur.
  • Leg de E-bike in de stalling aan het E-bike oplaadpunt zodat de fiets helemaal kan opladen voor de volgende gebruiker.
  • Na afloop van de E-bikeproef stuurt rij2op5 een korte vragenlijst. Wij zijn natuurlijk heel benieuwd wat jouw ervaring is met de E-bike!
  • Ook ontvang je na deelname aan de E-bikeproef regelmatig een bericht van Guus, de fietscoach van rij2op5, met daarin handige fietstips en informatie over de rij2op5 acties bij het Drenthe College.
  • Voor vragen over de E-bikeproef, neem contact op met rij2op5 via: info@rij2op5.nl

Reserveer nu jouw E-bike

Doe van 1 t/m 30 juni ook mee met de rij2op5 Love to Ride fietscompetitie

Doe jij mee met de rij2op5 Love to Ride fietscompetie! Meld je aan en download de app via: www.lovetoride.net/rij2op5

Registreer in de maand juni al jouw fietsritten via de app van Love to Ride en maak kans op toffe prijzen. Fiets alleen of samen met een team van collega’s.

Win een luxe wellness weekend voor 2 personen met ontbijt of een fietstas, healthbox, stappenteller en meer!

Ben jij teamcaptain en stel jij jouw eigen team samen, dan maak je kans op een heerlijke appeltaart voor jouw hele team! Dus nodig je collega’s uit en strijd tegen andere teams, afdelingen en bedrijven.

De rij2op5 campagne, alsmede de mooie nieuwe overdekte fietsenstalling, is mogelijk gemaakt door ‘Assen slim bereikbaar’ van de gemeente Assen.