De Wetering – Utrecht

 Categorie Actieve locaties

Werk jij op bedrijvenpark De Wetering in Utrecht? Dan mag jij twee weken gratis een E-bike uitproberen. Je ervaart hoe het is om op een E-bike naar je werk te fietsen. 

Je kunt de E-bike reserveren voor een periode van twee weken. Je kiest zelf een periode waarin je de fiets wilt uitproberen. Reserveer hier jouw E-bike. Voor medewerkers op bedrijvenpark De Wetering zijn er 4 E-bikes beschikbaar tijdens de testperiode

We vragen je om minimaal 2 dagen per week met de E-bike naar je werk te fietsen tijdens de probeerweken.

Heb je een E-bike gereserveerd? Dan haal je de E-bike bij restaurant Zuiver af op maandag tussen 9 en 17 uur. Twaalf dagen later, op vrijdag, lever je de fiets weer in tussen 9 en 17 uur. Het adres van restaurant Zuiver is: Krommewetering 51.

De E-bike geeft je een steuntje in de rug bij tegenwind, lange afstanden en hellingen. Van fietsen naar je werk blijf je fit, het scheelt in je portemonnee én je werkt mee aan een beter milieu. Fiets twee dagen per week naar je werk, dat maakt al een wereld van verschil.

Fietsen naar de Wetering? Je bent er zo!

In de stad ben je veelal sneller op je bestemming met de fiets dan met de auto. En met de fiets is de afstand vaak kleiner omdat je binnendoor wegen kunt nemen. Heb jij enig idee hoe snel je fietst van Utrecht Centrum naar De Wetering, of van Maarssen naar De Wetering? We zetten het voor je op een rij:

Schermafbeelding 2016-05-23 om 10.01.47

Meer over de proef lees je in de flyer.

Veel fietsplezier!