Business Eiland Utrecht

 Categorie Actieve locaties

PROBEER TWEE WEKEN GRATIS EEN E-BIKE UIT!

Werk jij op het Business Eiland Utrecht, Kanaleneiland, Transwijk en de Meubelboulevard? Dan mag jij vanaf augustus 2018 gratis twee weken een E-bike of Speed pedelec uitproberen! Je ervaart hoe het is om op een E-bike of Speed pedelec naar je werk te fietsen. De elektrische fiet geeft je een steuntje in de rug bij tegenwind, lange afstanden en hellingen. Van fietsen naar je werk blijf je fit, het scheelt in je portemonnee én je houdt de lucht fris. Fiets twee dagen per week naar je werk, dat maakt al een wereld van verschil.

HOE WERKT HET?

  • Je kunt de E-bike in ons online reserveringssysteem reserveren voor een periode van twee weken. Je kiest zelf een periode waarin je de fiets wilt uitproberen (uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid). Reserveer hier jouw E-bike.
  • Heb je een E-bike gereserveerd? Dan haal je de E-bike af op dinsdag tussen 9 en 17 uur bij de receptie van Justlease. Twee weken later, op maandag, lever je de fiets daar weer in tussen 9 en 17 uur. Justlease is gevestigd op de Zeehaenkade 50. Je gaat het hek door en ziet aan de rechterkant meteen de receptie, klik hier voor een plattegrond.
  • Breng bij het ophalen van de E-bike een uitgeprinte bevestiging van het reserveringssysteem en een kopie van je identiteitsbewijs mee.
  • Voor medewerkers van Business Eiland Utrecht zijn er 3 E-bikes en 2 Speed pedelecs (ook bekend als High speed E-bikes) beschikbaar tijdens de testperiode.
  • Alle deelnemers ontvangen een setje fietslampjes.
  • De E-bike proef loopt tot eind november 2018.

VOOR WIE?

De E-bike proef is bedoeld voor medewerkers werkzaam bij een bedrijf in Business Eiland Utrecht (Kanaleneiland, Transwijk en de Meubelboulevard), die bijna altijd met de auto reizen, maar ook zouden kunnen fietsen naar het werk. Tijdens de probeerweken fiets je minimaal 2 werkdagen dagen per week met de E-bike naar je werk. Een dag voor het terugbrengen van de E-bike ontvang je een reminder om de E-bike in te leveren. Na 2 maanden ontvang je een evaluatie over jouw reisgedrag.

KOPLOPERS DOEN MEE MET RIJ2OP5 OP BUSINESS EILAND UTRECHT

De ondernemersvereniging van Business Eiland Utrecht, de gemeente Utrecht en de Provincie Utrecht bieden gezamenlijk de E-bike Proeftuin aan voor alle medewerkers op Kanaleneiland, Transwijk en de Meubelboulevard. Daarnaast deden in 2017-2018 ook drie koplopers een jaar actief mee met de rij2op5 campagne. Zij enthousiasmeren hiermee automobilisten, die zouden kunnen fietsen, om minimaal 2 van de 5 werkdagen de fiets te pakken. Deze bedrijven zijn hiermee ambassadeur voor het woon-werkfietsen op Business Eiland Utrecht.

 

    

Ook hebben wij kant-en-klare digitale teksten ter promotie voor u beschikbaar. Mail naar: info@rij2op5.nlom dit aan te vragen.