Beukenhorst Bereikbaar

 Categorie Overig

DOE MEE MET DE WINTER FIETSACTIES

PROBEER TWEE WEKEN GRATIS EEN E-BIKE OF HIGH SPEED E-BIKE UIT!

Werk jij in Hoofddorp op de Beukenhorsten, Schiphol Trade Park of Park 20|20 en pak jij meestal de auto naar je werk? Dan mag jij deze winter gratis twee weken een E-bike uitproberen!

Je ervaart hoe lekker het is om op een E-bike naar je werk te fietsen. De E-bike of high speed E-bike / Speed Pedelec geeft je een steuntje in de rug bij tegenwind, lange afstanden en hellingen. Van fietsen naar je werk blijf je fit, het scheelt in je portemonnee én je houdt de lucht fris. Fiets minimaal twee werkdagen per week naar je werk, dat maakt al een wereld van verschil.

HOE WERKT HET?

  • Bij Novotel Schiphol Amsterdam Airport, Taurusavenue 12 in de Beukenhorst staat een E-bike pool met in totaal 10 E-bikes en 2 high speed E-bikes voor je klaar. De uitgifte locatie is op 200 meter van station Hoofddorp.
  • Kies jouw locatie en reserveer een E-bike of high speed E-bike in het online E-bike reserveringssysteem voor een periode van twee weken. Klik voor het reserveringssysteem hieronder op het logo van het Novotel.
  • Je kiest zelf een periode waarin je de fiets wilt uitproberen (uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid).
  • Ophalen van de E-bike: Haal de E-bike of high speed E-bike af bij het E-bike uitgiftepunt bij het Novotel op dinsdag tussen 13.00 en 14.00 uur.
  • Terugbrengen van de E-bike: Breng de E-bike na 14 dagen terug tussen 08.30 en 09.30 uur op de uitgifte locatie.
  • Breng bij het ophalen van de E-bike een uitgeprinte bevestiging van het reserveringssysteem en je ID-bewijs mee. Voor de high speed E-bike breng je ook je rijbewijs mee.
  • Met deze super snelle E-bike kun je wel 45 km per uur fietsen. Voor de high speed E-bike is een rijbewijs en helm verplicht. De helm wordt meegeleverd bij de uitgifte van de high speed E-bike. Toon bij het ophalen van deze bijzondere fiets je rijbewijs.
  • De E-bike proef loopt tot eind maart 2018.
  • Voorlopig is Novotel Schiphol Amsterdam Airport de enige uitgifte locatie voor de E-bikepool. Is deze locatie te ver van jouw bedrijf? Misschien kunnen we iets voor jou en jouw collega’s organiseren! Neem contact met ons op via: info@rij2op5.nl

Reserveer hier jouw E-bike, klik op onderstaand logo:

 Leg ook jouw goede fietsvoornemens vast en ontvang tips van onze fietscoach!

Heb jij het voornemen om meer te bewegen in 2018? Meld je aan bij Guus, de fietscoach van rij2op5. Of je nu al fietser bent of automobilist, je ontvangt maandelijks aanmoedigingen en fietstips van Guus. Iedere 10e aanmelder ontvangt tevens een gratis Bikkel prijs, bijvoorbeeld een coole bikkelmuts. Meld je aan via de knoppen rechts op deze pagina. Fiets je al regelmatig, druk op Ik ben fietser en wil je dit jaar starten met fietsen en reis je nu met de auto, druk op Ik ben automobilist.

EXTRA Bikkelactie: maak kans op een mooi prijzenpakket!

Stuur jouw foto of blog in over jouw fietservaring naar het werk in de winter en maak kans op een van de vijf frisse Bikkelpakketten. Het Bikkelpakket bestaat uit een fietstas vol frisse fietsgadgets. Stuur jouw verhaal of foto met onderschrift voor 1 maart 2018 naar: info@rij2op5.nl

VOOR WIE?

De E-bike proef is bedoeld voor medewerkers bijna altijd met de auto naar het werk reizen, maar die eigenlijk ook kunnen fietsen. Tijdens de probeerweken fiets je minimaal 2 werkdagen dagen per week met de E-bike naar je werk. Een dag voor het terugbrengen van de E-bike ontvang je een reminder om de E-bike in te leveren. Na 2 maanden ontvang je een evaluatie over jouw reisgedrag. Na deelname ontvang je regelmatig een bericht van Guus, het fietsmaatje van rij2op5. Hij geeft jouw graag handige fietstips!

De overige acties zijn opgezet voor iedereen die werkzaam is in de Beukenhorsten en die meer wil bewegen door te fietsen naar het werk.

VIJF KOPLOPERS DOEN MEE MET RIJ2OP5!

De Beukenhorst Bereikbaar biedt de E-bike Proeftuin aan voor alle medewerkers op de Beukenhorsten, Schiphol Trade Park en Park 20|20. Daarnaast doen ook vijf koplopers een jaar actief mee met de rij2op5 campagne. Deze bedrijven enthousiasmeren hiermee automobilisten, die zouden kunnen fietsen naar het werk, om minimaal 2 van de 5 werkdagen de fiets te pakken. De vijf bedrijven zijn hiermee ambassadeur voor het woon-werkfietsen op De Beukenhorst.

De eerste koploper is Dura Vermeer. Er is nog plek voor twee koplopers die mee kunnen doen aan de rij2op5 campagne. Denk jij dat jouw bedrijf ook koploper wil worden? Neem contact op met rij2op5 via: info@rij2op5.nl

Klik op het logo van jouw bedrijf om jouw E-bike te reserveren in het reserveringssysteem:

 

De rij2op5 campagne wordt aangeboden door Beukenhorst Bereikbaar

 De E-bikepool wordt verzorgd door Mobilys.