Groningen

 In Actieve locaties

Voor het tweede jaar op rij is de rij2op5 campagne van start gegaan in Groningen!  Groningen Bereikbaar biedt de campagne aan bij bedrijven in Groningen om hun medewerkers te verleiden vaker met de fiets naar het werk te reizen. Van fietsen naar je werk blijf je fit, het scheelt in je portemonnee én je werkt mee aan een betere bereikbaarheid van Groningen. Fiets twee dagen per week naar je werk, dat maakt al een wereld van verschil.

PROBEER TWEE WEKEN GRATIS EEN E-BIKE UIT!

Doet jouw bedrijf mee aan rij2op5 en ga jij meestal met de auto naar het werk, maar zou je ook kunnen fietsen?

Dan mag jij gratis twee weken een E-bike uitproberen. Je ervaart hoe het is om op een E-bike naar je werk te fietsen. De E-bike geeft je een steuntje in de rug bij tegenwind, lange afstanden en hellingen.

GRATIS  SPEED PEDELEC UITPROBEREN?

Hier lees je alle informatie.

RESERVEER HIER JE E-BIKE

Klik op het logo van jouw bedrijf of de locatie omschrijving en je wordt doorverwezen naar het reserveringssysteem, waar je een E-bike kunt reserveren.

 

        gereformeerdescholengroeplogo-uitsnede-ivm-website   menzis-logo                logo-anker-verzekeringen         alfa-vierkant-logo    Logo NDCmediagroep     noorderpoort 2

      Logo RUG    Certe

Bij het UMCG zijn op dit moment alle E-bikes gereserveerd. Hierdoor is het niet meer mogelijk te reserveren.

Kijk hier voor de voorwaarden van de E-bikeproef bij Rijksuniversiteit Groningen.

ikea logo klein

 

 

Klik hier voor IKEA Woonwinkel of  CSC IKEA Nederland

AANBIEDINGEN RIJWIELHANDELAREN

Wil jij een nieuwe fiets of E-bike aanschaffen voor prettige fietstochtjes naar je werk? Maak gebruik van de aantrekkelijke kortingsaanbiedingen door diverse rijwielhandelaren in Groningen. Klik HIER voor het aanbod.

RIJ JIJ AL 2OP5, MELD JE DAN AAN BIJ RIJ2OP5!

Fiets jij minimaal 2 van de 5 werkdagen naar je werk of ben je van plan dit te doen? Meld je dan aan bij rij2op5 via de knoppen rechts op je scherm. Guus, jouw fietsmaatje bij rij2op5, stuurt je dan regelmatig een persoonlijk bericht met handige fietstips.