Bezoekadres

Naast de kledingwinkel State of Art vind je de ingang naar ons kantoor. Bel aan bij nummer 4B, we zitten op de tweede verdieping.   

Per fiets

Gebruik de van-deur-tot-deur fietsrouteplanner. Kijk voor de snelste fietsroute op www.fietsersbond.nl/fietsrouteplanner

Er bevindt zich een gratis openbare en inpandige fietsenstalling enkele deuren verderop, op Mariaplaats 2. Deze stalling is de eerste 24 uur gratis.

Lopend vanaf Utrecht Centraal

Vanaf het Centraal Station loop je winkelcentrum Hoog Catharijne in. Sla meteen rechtsaf voor kledingwinkel Didi. Vlak na de Hema neem je de roltrappen naar beneden en sla je linksaf op straat. Steek de weg over (Catharijnesingel) en loop rechtdoor tot je niet verder kunt, je staat nu op de Mariaplaats. Sla rechtsaf en ga aan het einde de hoek om (hier zit kledingwinkel State of Art). Naast de kledingwinkel vind je de ingang naar ons kantoor. Bel aan bij nummer 4B. Wij zitten op de tweede verdieping.

Met het openbaar vervoer

Kijk voor actuele informatie op www.9292ov.nl

Met de auto

Wij zijn gevestigd in de binnenstad van Utrecht. Hou hier rekening mee als je met de auto komt. (Betaald) parkeren voor de deur is niet mogelijk. Er is een parkeergarage op ongeveer 5 minuten loopafstand. Deze Springweg garage kost € 0,60 per 10 minuten, € 3,60 per uur.

Schuin voor de deur bevinden zich twee parkeerplekken met oplaadpalen voor elektrische auto’s.